top of page

Effigy Press Group

Public·7 members

300 Rise Of An Empire Online Subtitrat Hd 720p


300 Rise of an Empire Online Subtitrat Hd 720p
300 Rise of an Empire este un film epic de acțiune și istoric din 2014, regizat de Noam Murro, după un scenariu de Zack Snyder și Kurt Johnstad, bazat pe romanul grafic Xerxes de Frank Miller. Este o continuare a filmului din 2006, 300, având loc înainte, în timpul și după evenimentele principale ale acelui film, și este vag bazat pe Bătălia de la Artemisium și Bătălia de la Salamina. Distribuția include pe Lena Headey, Peter Mensah, David Wenham, Andrew Tiernan, Andrew Pleavin și Rodrigo Santoro care își reiau rolurile din primul film, alături de Sullivan Stapleton, Eva Green, Hans Matheson și Callan Mulvey.


Filmul prezintă povestea generalului grec Themistocles care încearcă să unească toată Grecia prin conducerea atacului împotriva forțelor persane masive conduse de regele muritor-devenit-zeu Xerxes și Artemisia, comandantul răzbunător al marinei persane. Pe măsură ce bătălia se desfășoară, regina Gorgo din Sparta încearcă să adune sprijin în Sparta pentru soțul ei, regele Leonidas, care se confruntă cu Xerxes la Termopile. Dar cu hoardele persane de neoprit pe punctul de a câștiga, soarta Greciei atârnă de un fir. În această confruntare aparent imposibilă și definitivă, poate Themistocles să conducă atacul împotriva invadatorilor și să prevină ascensiunea unui imperiu?


DOWNLOAD: https://8poshusancre.blogspot.com/?xx=2w34ep


Dacă sunteți un fan al filmelor cu lupte spectaculoase, efecte vizuale impresionante și personaje carismatice, atunci nu trebuie să ratați 300 Rise of an Empire online subtitrat hd 720p. Acest film vă va ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit, oferindu-vă o experiență cinematografică memorabilă. Puteți viziona 300 Rise of an Empire online subtitrat hd 720p pe diferite platforme de streaming online, cum ar fi [Binge], [Hulu] sau [JustWatch]. De asemenea, puteți descărca filmul pe dispozitivul dvs. preferat pentru a-l viziona oricând doriți. Nu mai așteptați și bucurați-vă de 300 Rise of an Empire online subtitrat hd 720p!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page